Kouvolan Sivistys- ja Urheilutalo Säätiön uusien sääntöjen mukainen ensimmäinen valtuuskunnan kokous pidetään torstaina 12.4.2018 klo 18.00 Juhlatalo Kaskussa (Salpausselänkatu 40, Kouvola). Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

Tässä kokouksessa valtuuskunnan muodostaa entinen edustajisto, joka valitsee kokouksessa valtuuskunnan jäsenet. Valtuuskuntaan valitaan 7-10 jäsentä. Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Liikemiesyhdistys ry voivat valita valtuuskuntaan kumpikin kaksi jäsentä ja heille varahenkilöt. Muut entisen edustajiston muodostaneet seurat ja yhdistykset voivat kukin esittää valtuuskuntaan yhden jäsenen ja tälle varahenkilön. Esitykset valtuuskunnan jäsenistä ja varahenkilöistä pyydämme toimittamaan 6.4. mennessä sähköpostitse säätiön hallituksen sihteerille: sanna.ripatti@tilintarkastuskuntonen.fi.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 8. §:ssä mainitut asiat.

Kokouskutsu on lähetetty entisen edustajiston jäsenille sähköpostitse 20.3.2018.

Tervetuloa!

© 2023 | Kouvolan Sivistys- ja Urheilutalo Säätiö